teatar gavran

24. Zadarsko kazališno ljeto; Stiže hit komedija “Sve o ženama”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U ponedjeljak, 9. srpnja na 24. Zadarskom kazališnom ljetu slijedi hit komedija Teatra Gavran, “Sve o ženama.” Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.  Početak predstave je u 21:30h u lapidariju Narodnog muzeja. Igraju: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec , Katarina Arbanas.

Komedija Mire Gavrana “Sve o ženama” njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea…Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza , koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ostavi komentar koristeći Facebook