teatar gavran

24. Zadarsko kazališno ljeto; Stiže hit komedija “Sve o ženama”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U ponedjeljak, 9. srpnja na 24. Zadarskom kazališnom ljetu slijedi hit komedija Teatra Gavran, “Sve o ženama.” Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.  Početak predstave je u 21:30h u lapidariju Narodnog muzeja. Igraju: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec , Katarina Arbanas.

Komedija Mire Gavrana “Sve o ženama” njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea…Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza , koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar