Što sad čeka Hrvatsku? Četiri spektakla i okršaj s Ronaldom do kraja godine

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ostvarila najveći uspjeh u povijesti. Drugim mjestom Modrić i društvo upisali su se u povijest hrvatskog sporta.

Jučer je u Zagrebu održan veliki doček, a narednih dana reprezentativci će biti dočekani i u svojim rodnim gradovima. Što nakon toga donosi Index.

Igrači se odmah okreću klupskim obvezama, a prvi novi zajednički susret imat će početkom rujna kada dođu na okupljanje za početak Lige nacija, novog UEFA-ina natjecanja.

Hrvatska će Ligu nacija otvoriti susretom protiv Španjolske 11. rujna, a pet dana prije toga odigrat će prijateljsku utakmicu s Ronaldovim Portugalom. U oba rujanska susreta Hrvatska će biti gost.

U listopadu slijedi novo okupljanje i dva susreta na Rujevici. Na prvom 12. listopada protiv Engleza u Ligi nacija neće biti gledatelja zbog ranije UEFA-ine kazne, a navijači će prvi put nakon Svjetskog prvenstva svoje heroje na domaćem terenu moći pogledati tri dana kasnije protiv Jordana u prijateljskoj utakmici.

Kraj godine donosi još dva spektakla i rasplet u skupini Lige nacija. Prvo 15. studenog na Maksimir dolazi Španjolska, a 18. studenog Hrvatska gostuje na Wembleyju kod Engleza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...