spektakularna manifestacija

Antena poklanja 10 ulaznica za Massive FOAM, najveći i najbolji ljetni pjena party u Saturnusu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U Saturnus Clubu Zaton održat će se Massive FOAM – do sada neviđeni, najveći i najbolji ljetni pjena party u široj zadarskoj okolici! Ovu spektakularnu ljetnu manifestaciju mnogi već vide kao vrhunac svoje ljetne zabave pa su brojni domaći i strani partijaneri već zabilježili datum 11. srpnja i klub Saturnus u Zaton Holiday Resortu na svojim kalendarima.

“Naša organizacija dala si je zadatak! Zadatak da stalno podižemo level partijanja, da vam svakim našim eventom pokažemo da možemo još bolje! I da nas nakon svakog eventa pitate kada ćemo opet doći kod vas?! Cilj nam je odvesti vas samo na jednu noć u dimenziju vrhunske glazbe i odlične atmosfere! Omogućiti vam TOP izvođače i produkciju na najboljoj mogućoj razini!

Želimo vam da se vrhunski provedete i da vam naš party ostane dugo u sjećanju!”, kažu iz organizacije, a u nastavku vam predstavljaju program:

PJENA TOPOVI
Mi kada radimo pjenu onda pjene ima puno! Ako ste ikada bili na Zrću onda znate kako to izgleda,a ako niste krajnje je vrijeme da dođete i uvjerite se!

CONFETTI CANNONS
Ovog puta spremili smo duplo veću, jaču i sjajniju dozu konfeta koju ispaljujemo iz naših specijalnih topova!

CO2 GUNS
Onaj bijeli dim što izleti na dropu i rashladi cijeli podij? Da to je to! A mi ga imamo puno!

SMOKE GEYSERS
Efekt koji možete vidjeti samo na našim partijima! Dim svih boja, koordiniran s glazbom nešto je što nikako ne smijemo izostaviti iz ove bogate produkcije!

FIRE SHOW
Bit će vatreno!

AMAZING LIGHT SHOW
Najnovija oprema za rasvjetu omogučiti će nam da podignemo ovaj event na jednu sasvim novu razinu!

POWERFUL SOUND SISTEM
Zvuk toliko dobar da ćete ne samo čuti nego i osjetiti svaku pjesmu!

PHOTO & VIDEO SHOT
Sve ćemo naravno morati uhvatiti okom objektiva!

Dovodimo ti renomirane DJe te MC-a,dečke koji se mogu pohvaliti nastupima u skoro svim klubovima u ovom dijelu Europe te neki i na vodećim festivalima! Tko sve dolazi kod vas otkriti ćemo vam u najavi eventa!

Dali smo si puno truda kako bi vas apsolutno zaprepastili i toplo vam savjetujemo….NE ŽELITE OVO PROPUSTITI!

Za rezervaciju stola kontaktiraj klub, a narukvice su dostupne kod promotora i možeš ih nabaviti ako si pametan i brz tako da im se javiš, a ako ti se to ne da uvijek ih možeš nabaviti na ulazu (ako ostane)!

Antena dijeli 10 (5×2) ulaznica za party. U komentarima ispod članka na našoj facebook stranici označi osobu s kojom želiš ići. Sretno!

Ostavi komentar koristeći Facebook