ZADOVOLJNI GOSTI

“Bilo je nezaboravno, savršeno! Slavili smo do jutarnjih sati”

Društvene mreže
Tamni način

Nakon veličanstvenog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, danima su sve oči bile uprte u naše vatrene nogometaše.

Tako je i vjenčanje 32-godišnjeg Vedrana Ćorluke i šest godina mlađe pjevačice Franke Batelić bio događaj o kojem se ne prestaje pisati od subote kad je atraktivni par izmijenio vjenčane zavjete u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskom mjestu Bale, piše večernji.hr.

Lijepa se mladenka do crkve dovezla u Lancinu oldtimeru, a pri ulasku u nju svirao se Kanon u D-duru Johanna Pachelbela, što je bila Frankina želja. Tom prilikom zablistala je u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere. Njezin odabranik u klasičnom plavom odijelu bio je jako elegantan, a poljubac mladenaca na izlasku iz crkve izmamio je spontani pljesak uzvanika i brojnih znatiželjnih mještana koji su supružnike zasuli laticama bijelih ruža.

Franka je za vjenčanu kumu odabrala srednjoškolsku prijateljicu Stefani Vozilu, dok je Vedranu kum bio brat Hrvoje. Raskošno slavlje za dvjestotinjak uzvanika nastavilo se u elitnoj Stanciji Meneghetti. Dolaskom u restoran, u kojem su se gosti sladili istarskim delicijama, Franka i Vedran prvi ples izveli su na pjesmu Olivera Dragojevića “Prije sna”. Za rasplesanu atmosferu bio je zadužen i Tony Cetinski, Frankin glazbeni uzor iz djetinjstva. Dok je izvodio legendarnu pjesmu “Proud Mary” Tine Turner, na pozornicu je došla i mladenka, naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, koja nije štedjela glasnice. Po riječima nekih gostiju, u tri ujutro nitko nije bio umoran, izgledalo je kao da zabava tek počinje, pogotovo kad su svi zajedno pjevali hit “Tek je 12 sati”. Zanimljivo je da se mlada pjevačica nakon ponoći preodjenula u vjenčanicu koju je za nju kreirao dvojac eNVy room, s kojim već dulje surađuje.

A prisutni tvrde da je to opet bio modni pogodak, odnosno da je haljina bila profinjena i jednostavna u skladu s Frankinom estetikom. Sjajno su se proveli i Vedranovi prijatelji i kolege s nogometnih terena, dobitnik Zlatne lopte Luka Modrić i simpatični Ivan Perišić, koji su došli u pratnji supruga – Vanje Modrić i Josipe Perišić. Perišić rijetko dijeli privatne trenutke sa suprugom na društvenim mrežama, no Čarlijevu i Frankinu vjenčanju nije odolio pa je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa zgodnom suprugom kojoj je sjajno pristajala dugačka crvena haljina prošarana crno-bijelim motivima. Proslavi je poseban šarm dao Vedranin i Frankin psić Oskar ukrašen crvenom mašnom, a bijela svadbena torta na tri kata ukrašena maslinovim grančicama bila je još jedna zvijezda večeri. Djelić atmosfere na svom Instagram profilu podijelio je i Tony Cetinski, koji je mladom paru napisao iskrenu čestitku:

“Gospodo Ćorluka! Franka i Vedrane, želim vam u obitelji puno ljubavi i radosti te podrške u teškim trenucima. I u dobru i u zlu budite jedno drugome oslonac. Neka vam je mirna luka.” A svadbenim slavljem oduševljen je i Frankin bratić i poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić, koji je bio zadužen za njezinu besprijekornu frizuru:

– Bilo je nezaboravno, savršeno! Ostali smo do jutarnjih sati. Franka i Vedran divan su par. Ma savršen!

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook