Briljatni virtuozi, zajedno sa Apoksiomenom u crkvi sv. Donata

U ponedjeljak, 9. srpnja s početkom u 21 sat u crkvi sv. Donata održat će se koncert pod nazivom Virtuozi i Apoksiomen, a izvest će ga Roman Simović, violina, Milena Simović, viola i Giovanni Gnocchi, violončelo.

Briljantna virtuoznost crnogorskog violinista Romana Simovića odvela ga je na put oko svijeta i na najvažnije koncertne pozornice, poput Boljšoj teatra, dvorane Victoria u Ženevi, dvorane Rudolfinum u Pragu, dvorane Rahmanjinov u Moskvi, Grand Opera House u Tel Avivu itd.

Simović je dobitnik brojnih nagrada na međunarodnim natjecanjima, a već je duže vrijeme koncertni majstor Londonskog simfonijskog orkestra. Milena Simović srpska je violistica i violinistica koja je ostvarila velike uspjehe diljem Europe, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila i Izraela, hvaljena zbog svojega „jedinstvenog talenta i krasne muzikalnosti“.

Talijanski glazbenik Giovanni Gnocchi, profesor na salzburškom Mozarteumu, jedan je od najkarizmatičnijih čelista svoje generacije, s jednako uspješnom međunarodnom solo karijerom, kao i karijerom komornog glazbenika.

Kad se takva tri glazbena talenta udruže, spoj ne može biti ništa manje nego čudesan. Ako je umjetnost imitacija života, o međuljudskim odnosima mnogo možemo naučiti slušajući intimne glazbene forme. A iz takvih formi – o njezinim interpretima i skladateljima.

Ulaznice:

70 kn

Prodaja:

direktna prodaja

Na Info pultu Kneževe palače

Radnim danima: od 11 do 13 i 19 do 21 sati

Subotom: od 11 do 13 sati

Nedjeljom: nema prodaje

Ispred koncertnog prostora sat vremena prije početka koncerta

Online prodaja

www.ulaznice.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...