Britanski tabloidi raspisali se o Modrićevoj supruzi Vanji

Kako se bliži nogometni spektakl i polufinalna utakmica Hrvatske i Engleske reprezentacije u medijima je očekivano sport i sve vezano za igrače glavna tema. Tako su se britanski mediji raspisali o supruzi našeg kapetana Luke Modrića, Vanji Modrić o kojoj ni naša javnost ne zna mnogo, piše tportal.hr.

Budući da otkako je u bračnoj zajednici s Lukom, Vanja živi povučenim obiteljskim životom izbjegavajući svaki kontakt s medijima, publika ne zna mnogo o njezinom privatnom životu. Britanci su zato glavni fokus stavili na njezinu karijeru prije upoznavanja Modrića.

Vanja tada Bosnić u mladosti je radila u Mamićevoj agenciji te je povremeno imala telefonske kontakte s Lukom koji je u to vrijeme igrao u Dinamu. Ljubav je brzo planula, a sukladno tome Modrić je 2008. potpisao ugovor za transfer u engleski Tottenham.

Kao rezultat snažne ljubavi Vanja odlučuje svog voljenog pratiti na njegovu nogometnom putu te se u potpunosti posvetiti njegovoj karijeri. Britanci je hvale kako je upravo ona zaslužna za neke od najvažnijih odluka u njegovoj karijeri kao što je prijelaz u Real Madrid.

Par se vjenčao 2010. godine u Zagrebu dok je Vanja već bila trudna s prvim djetetom. Vjenčani kum Luki je tada bio kolega Vedran Ćorluka. Tri mjeseca nakon vjenčanja na svijet je došao sinčić Ivano. Osim njega supružnici dijele i petogodišnju kćer Emu kao i devetomjesečnu Sofiju.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...