postao prvak u dvije katergorije

Cormier nokautirao Stipu Miočića u prvoj rundi i uzeo mu pojas u teškoj kategoriji

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Daniel Cormier postao je prvak u dvije kategorije. U prvoj rundi nokautirao je Stipu Miočića, najuspješnijeg UFC-ovog teškaša u povijesti, i uzeo mu pojas u teškoj kategoriji te ga pridodao onom poluteške, koji drži već gotovo tri godine, piše Index.hr.

Stipe Miočić ušao je u povijest u siječnju kada je protiv Francisa Ngannoua treći put obranio pojas. To ranije nije uspjelo niti jednom UFC-ovom teškašu. U nedostatku kvalitetnih suparnika u teškoj, UFC se okrenuo nižoj kategoriji i spojio ga s njegovim prijateljem Cormierom u meču prvaka. Stipe je bio veliki favorit, ali nije uspio nastaviti niz od šest pobjeda.

Na otvaranju prve runde Stipe se postavio kao favorit i pritisnuo Cormiera. Pogađa ga u glavu desnicom, Cormier se izmiče, a Miočić ga uspijeva srušiti. Stipe ga je uhvatio s leđa i zadao nekoliko udaraca u glavu. Još ga je dvaput pogodio u glavu pa koljenom u tijelo. Cormier je uzvratio, ali Stipe ga je opet udario koljenom i izbjegao njegov nalet. Sjajno ga je Stipe pogodio direktom, a onda je Cormier jednim udarcem u lice dobro poljuljao Miočića. Borba je nakratko zaustavljena jer je Cormier Miočića pogodio prstom u oko. U nastavku su krenuli u razmjenu udaraca, a Cormier je laktom odlično pogodio Stipu u bradu i završio ga dok je padao s još nekoliko udaraca prije nego što je sudac zaustavio borbu.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar