lopovi ne biraju

Čuvajte svoje stvari; Kradu se novčanici, torbice, bicikli..

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U petak poslijepodne na Istarskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 68-godišnje australske državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U istom razdoblju na plaži  Kolovare u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio torbu u vlasništvu 20-godišnje češke državljanke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio torbice u vlasništvu slovenskih državljana u dobi od 63 godina. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 36-godišnje slovačke državljanke, dok je na Širokoj ulici otuđio novčanik u vlasništvu 60-godišnje njemačke državljanke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu prijepodne u Zadru, u ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana nepoznati počinitelj je iz stana u vlasništvu 26-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju  u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 37-godišnjeg slovenskog državljanina. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni bicikl u vlasništvu 56-godišnjeg danskog državljanina. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju tijekom noći u Viru, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koriste njemački državljani ( 54 i 52-godina), te iz drugog apartmana kojeg koristi 46-godišnja njemačka državljanka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U protekla dva dana u Vukovarskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio motocikl KTM u vlasništvu 34-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

 

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar