Čuvajte svoje stvari; Kradu se novčanici, torbice, bicikli..

U petak poslijepodne na Istarskoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 68-godišnje australske državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U istom razdoblju na plaži  Kolovare u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio torbu u vlasništvu 20-godišnje češke državljanke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio torbice u vlasništvu slovenskih državljana u dobi od 63 godina. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 36-godišnje slovačke državljanke, dok je na Širokoj ulici otuđio novčanik u vlasništvu 60-godišnje njemačke državljanke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu prijepodne u Zadru, u ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana nepoznati počinitelj je iz stana u vlasništvu 26-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju  u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 37-godišnjeg slovenskog državljanina. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni bicikl u vlasništvu 56-godišnjeg danskog državljanina. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju tijekom noći u Viru, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koriste njemački državljani ( 54 i 52-godina), te iz drugog apartmana kojeg koristi 46-godišnja njemačka državljanka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U protekla dva dana u Vukovarskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio motocikl KTM u vlasništvu 34-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...