Dalićev sin i Zadranka Alma uživaju u ljetnim radostima na Pagu

Toni Dalić (25), sin našeg izbornika Zlatka Dalića (51), više ne skriva da uživa u ljetnim radostima na Pagu s djevojkom Almom Fabulić (22). Dopredsjednik drugoligaša Varaždina pušta glazbu na Zrću, a Alma, koja je 2015. bila prva pratilja Miss Universe, voditeljica je hostesa. Zadranka se pohvalila na društvenoj mreži kako uživaju na jet-skiju, a ‘opalili’ su i zajednički selfie, pišu 24sata.

Almu je navodno oglas za hostese ‘doveo’ na Zrće gdje ju je sudbina spojila s Tonijem. Par je zajedno bio i na otvorenju hotela ‘Joel’ u vlasništvu nogometaša Dejana Lovrena (29) u petom mjesecu ove godine. No tada nitko nije slutio da je dvojac, koji je u vezi od siječnja, zajedno.

– Potpuno sam se posvetila fakultetu i primarni mi je cilj u životu baviti se pravom – rekla je Alma koja se hostesiranjem bavi samo preko sezone, a san joj je, kako tvrdi, postati sutkinja. Živjela je u Kini gdje je radila u modnoj agenciji, a 15-ak godina je plesala i balet.

Toni je dopredsjednik, direktor i član izvršnog odbora NK Varaždin, a kao DJ radi preko sezone kao i Alma. Djelatnici noćnog kluba u kojem radi rekli su da je bio uspješan u glazbi i prije nego što mu je otac postao izbornik.

S godinama je bio sve uspješniji, pa je i interes klubova da im bude DJ bivao sve veći. Najveći je pomak napravio lani, a došli su ga poslušati majka Davorka i otac Zlatko.

– Potkraj ljeta otišli smo čuti kako pušta i ostali smo cijelu noć. Nije to baš naš stil glazbe pa nismo zaplesali. Ali i bolje da ja ne plešem, nisam baš neki plesač – ‘priznao’ nam je hrvatski nogometni izbornik Dalić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...