Emotivni Luka Modrić otkrio što je za njega bio prijelomni trenutak utakmice

Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, Luka Modrić, komentirao je jučerašnju utakmicu finala protiv Francuske.

“Osjećaji su pomiješani. Ponosni smo kako smo odigrali večerašnju utakmicu. Ali, nažalost, malo i tužni jer smo izgubili. Mislim da smo zaslužili više… Jednostavno, neke nam se stvari nisu poklopile. Što je, tu je i idemo dalje”, rekao je Modrić za tportal.

“Bez obzira na to što smo izgubili, ovo je po meni najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta i naravno da smo ponosni na to. Ali kad izgubiš finale, naravno da si opet u drugu ruku tužan, pogotovo kad prezentiraš ovakvu igru kakvu smo mi prezentirali. Nažalost, neki detalji, neke situacije nisu otišle na našu stranu i nije se lako non-stop vraćati iz rezultatskog minusa”, rekao je Modrić, dodavši da iz Rusije Vatreni odlaze uzdignute glave te da si nemaju što zamjeriti u igri u finalu.

Otkrio je i što je za njega bio prijelomni trenutak utakmice.

“Taj drugi gol koji smo primili iz penala bio je presudni trenutak utakmice! Kad smo igrali najbolji nogomet, izjednačili smo, kad smo dominirali i igrali baš super nogomet, sudac sudi taj penal koji možda nije ni bio. Nisam ga vidio i ne mogu reći je li bio, ali dosta njih kaže mi kako nije bio. Ali to je to, odeš na poluvrijeme u minusu i to je bio prijelomni trenutak. Pokušali smo se na kraju vratiti, ali jednostavno nije išlo. Njima je to dalo još više mogućnosti da se zatvore i igraju na kontre, iz jedne takve su i zabili treći gol. Što je, tu je, nemamo što govoriti o suđenju jer to neće ništa promijeniti, što god mi rekli. Moramo biti ponosni i kad prođe neko vrijeme, kada se slegnu emocije, sigurno da ćemo postati svjesniji svega ovoga. Sada su emocije pomiješane i treba neko vrijeme da se sve slegne”, rekao je Modrić, dodavši da je ponosan što je osvojio Zlatnu loptu na prvenstvu, ali da mu je to mala utjeha što nije osvojio i trofej svjetskog prvaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...