Evo koliko puta ćete u životu prema horoskopskom znaku doživjeti veliku ljubav?

Horoskop uveliko utiče na način na koji doživljavate emocije i na kraju birate svoje partnere.

Ovan

Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Generalno mogu voljeti tri puta u životu.

Bik

Bik je znak koji zaista može samo jednom voljeti. Kada Bik voli osobu, spreman je provesti cijeli život s njom, bez sumnje.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Predstavnici znaka Blizanaca imaju tendenciju tražiti apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu – svaki put.

Rak

Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom.

Lav

Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne plaše se da pokažu emocije u novoj vezi, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povrijeđeni.

Djevica

Djevice mogu voljeti samo dva puta u životu. One su vrlo sumnjive i skeptične u području ljubavi.

Vaga

Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može voljeti svakog novog partnera.

Škorpion

Škorpion zaista voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole.

Strijelac

Strijelci su iskusni u području ljubavi i mogu voljeti četiri puta u životu. Ali da ostanu s nekim na kraju… morat će naučiti pristajati na kompromise.

Jarac

Jarčevi mogu voljeti dva puta u životu, ali uz velike teškoće, jer im nije lako izraziti svoje osećaje.

Vodenjak

Vodenjaci imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnice ili ljubavnike s kojima varaju svoje partnere.

Ribe

Ribe mogu istinski voljeti samo jednu osobu tijekom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne puštaju, piše B92.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...