TREBAŠ POSAO?

Facebook objavio kako zapošljava Hrvate; Za poziciju koju su otvorili plaća od 2600 eura neto, evo koji su uvjeti

Arhiva AZD/Ilustracija

Facebook je odlučio zaposliti ljude iz Hrvatske, no ne u podružnici koju otvara u Lijepoj našoj već u Dublinu gdje već posluju, ali kamo je već veliki broj hrvatskih građana otišao u potrazi za boljim životom.

A zašto onda baš iz zaposlenik iz Hrvatske? Zato što je takva osoba detaljno upoznata sa situacijom u našoj zemlji, aktualnim događanjima, društvom i kulturom te tipičnim ponašanjem naših korisnika Facebooka, piše Bug.

Sve to zaposleniku treba kako bi na poziciji Market Specijalist identificirao i rješavao slučajeve u kojima je došlo do kršenja Facebookovih pravila korištenja. Tako bi potencijalni zaposlenici bili zaduženi za revidiranje korisničkih prijava nepoćudnog sadržaja, rješavanje problema vezanih za korisničke račune, analizu podataka i slične zadaće.

Za to u Facebooku traže i diplomu prvostupnika ili magistra, više od dvije godine radnog iskustva, te izvrsno služenje kako hrvatskim tako i engleskim jezikom.

Na Glassdooru je za ovu poziciju prijavljena bruto godišnja plaća (s bonusima) od oko 41.000 eura (što je oko 2600 eura mjesečno u neto iznosu, za samca).

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar