HRVATSKA REPREZENTACIJA OSVOJILA SREBRO NA SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU U RUSIJI, ZADRANI SLAVE NA ULICAMA…

Nakon posljednjih pobjeda nad Danskom, Rusijom i Engleskom koje su naše Vatrene dovele do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, naši su dečki večeras izborili svjetsko srebro, izgubivši od Francuske rezultatom 4:2.

Nešto kasnije donosimo rezime utakmice, a do tada – slavimo drugo mjesto na svijetu.

Zna se – Hrvatska je prvak svijeta, kako god okrenuli činjenice i situaciju!

Donosimo i slavlje s ulica Zadra… Ispričavamo se zbog poteškoća u prijenosu zbog prevelike opterećenosti mobilnih mreža na terenu…

Hrvatska junački pala u finalu, Francuzi prvaci svijeta

Hrvatska je bila na korak do nogometne vječnosti. Nažalost, nije uspjela. Francuska je u finalu SP-a pobijedila Hrvatsku 4:2 i postala je prvak svijeta.

Bila je to neobična, čudna utakmica. Šest golova u finalu SP-a nije viđeno još od 1966., kad su Englezi pobijedili Zapadnu Njemačku 4:2.

Golijadu na Lužnjikiju otvorio je Mandžukić autogolom. Izjednačio je Ivan Perišić. Francusku je u vodstvo doveo Griezmann s 11 metara. Na 3:1 je povisio Kylian Mbappe. Nakon sjajne akcije četvrti gol postigao je Pogba. Drugi gol za Hrvatsku 20 minuta prije kraja zabio je Mario Mandžukić. Hrvatska je do kraja tražila treći gol, nastavak nade. No, Francuzi su bili previše iskusni, snažni, mudri i vješti, da nisu dozvolili senzaciju do kraja utakmice i susret su mirno priveli kraju za svoju drugu titula prvaka svijeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...