I Mladen Grdović kreće prema Rusiji: “Moram ići podržati Vatrene, stalno se čujem s Modrićem a i moja pisma im je nova himna”

I zadarski grdelin Mladen Grdović kreće za Rusiju. Točnije u Sili gdje će se naši Vatreni suočiti s domaćinima – Rusima.

Iden u Rusiju, u Soči! Želin tamo doći s gitarom pa ćemo ako pobjedimo pivati. Moran ići, već se radi viza, kazao je Mladen Grdović.

Ne bi možda Mladen tako hitro radio vizu i putovao prema istoku da se nakon pobjede naše vrste nad Dancima nije zapivala njegova “Nije u šoldima sve” u autobusu na putu ka hotelu.

U reprezentaciji koja broji čak četiri Zadrana nema se što drugo ni pjevati nego mega hit Mladena Grdovića. Ipak je Mladen pjevao Modriću na svadbi, a s njim je razgovarao i nakon velebne pobjede, doznajemo.

Zva sam Modrića nakon utakmice, priča sam i sa Vrsaljkom i Livakovićem i sa Subašićem, sa svim mojim Zadranima, dodaje Grdović.

Iako ste možda pomislili da je Mladen utakmicu gledao u društvu prijatelja s čašom bevande u ruci, prevarili ste se. Grdović je utakmicu s Danskom gledao doma i to sa svojom Brankicom.

Ovo je još jedan dokaz kako je ovaj par nerazdvojan, a unatoč pitanju medija kako je Brankica podjela tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine, vjerujemo kako će ljubav na kraju pobijediti sve.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...