provale se nastavljaju

Iz kuće 70-godišnjakinje na Viru ukradeno nekoliko stotina tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U protekla dva tjedna u Viru, nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje, odakle je ukraden novac. Materijalna šteta iznosi preko nekoliko stotina tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak poslijepodne u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 63-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak  prijepodne u Dragama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo (D) u vlasništvu 33-godišnjeg njemačkog državljanina, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak  je u kampu u Biogradu, nepoznati počinitelj provalio u tri mobilne kućice koje koriste strani državljani ( 45-godišnji državljanin Poljske, 29-godišnji i 34-godišnji slovenski državljanin ), odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu je u ulici Matije Gupca u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 32-godišnjaka, odakle je nakit. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar