Lijepa Mia Štulić je Miss Zadarske županije i Miss fotogeničnosti za 2018.

Sinoć u prekrasnom ambijentu ljetne pozornice kod crkve Sv. Križa u Ninu tražilo se mjesto više na izboru ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2018.

Prekrasna Mia Štulić na opće zadovoljstvo svih okupljenih odnijela je titulu Miss Zadarske županije za 2018. te će nas ponosno predstavljati u finalu Miss Hrvatske 01.09. u Čakovcu uz izravan prijenos na HRT-u.

Druga pratilja je bila Martina Marić, a prvom pratiljom je odabrana Monika Vojvodić iz Zadra.
Lijepa Mia Štulić je odabrana i za Miss fotogeničnosti dok je Monika Vojvodić odnijela i titulu Miss simpatičnosti koju su joj dodijelile djevojke finalistice.

Večer mode i ljepote se sinoć mogla u vidjeti u Ninu , a djevojke su se predstavljale ocjenjivačkom žiriju u modnom izlazu poznatog domaćeg branda “Galko”, te poznatom brendu “Imperial”koji je sve oduševio svojom mladenačkom i ženstvenom kolekcijom.

Poznata dizajnerica Klara Ivanović sinoć je ponovno briljirala kada je osvojila brojne ovacije sa svojom ženstvenom kolekcijom večernjih haljina koje su upotpunile glamurozan izlaz svih finalistica u njenim večernjim haljinama.

Za ljepotu prekrasnih finalistica uz Diego della Palmu make up su zaslužne bile vješte ruke poznatih zadarskih vizažistica Matilde Grbić, Katarine Gospić i Lorete Dukić, dok je za savršene frizure zaslužna Mery iz frizerskog salona “Glamous Mery”.

Da im posao nije bio nimalo lak znaju to najbolje ljudi koji su bili u ocjenjivačkom stručnom žiriju i to: gradonačelnik grada Nina,  Emil Čurko, direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić, casting managment Anita Maričić i Antonija Grubić, Miss Zadarske županije 2008. Arleta Vidić, novinar zadarskog lista Krešimir Bukvić, direktorica Novog radija Anica Košta, Klara Ivanović modna dizajnerica, Željka Šušnja , Filip Morović iz Nin turizma, Martina Peroš, te  Igor Somek direktor postprodaje AutoWilla.

Program je vodio jedinstveni Igor Jelinić Toto, dok za ljepotu prekrasnih finalistica je bila zaslužna Ziaja kozmetika.

Tijekom večeri predstavljen je Guerlainov Mon Guerlain Florale parfem koji je oduševio mnoge svojim mirisnim notama bijelog cvijeća i jasmina.

Prekrasna Mia Štulić već sljedeći tjedan odlazi na pripreme u grad Knin gdje će se sa ostalih 15 ljepotica pobjednica županijskih izbora boriti za titulu Miss Hrvatske 2018.

Podsjetimo da Miss Hrvatske ove godine osvaja automobil Opel Cross Land, a na pripreme za Miss svijeta odlazi u daleku Kinu na otok Sanya.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...