LUKA MODRIĆ NAJBOLJI IGRAČ SVJETSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA – RUSIJA 2018.!

Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu!

Kao prvom Hrvatu u povijesti, Luki Modriću dodijeljeno je individualno priznanje za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je Hrvatska u finalu izgubila od Francuske na moskovskom Lužnikiju (2:4).

Osvajanjem Zlatne lopte Luka Modrić se pridružio društvu najboljih i velikanima poput Johana Cruijffa, Pelea, Ronalda, Zinedinea Zidanea i Lionela Messija.

Modrić je na SP-u zabio dva pogotka (Nigeriji iz jedanaesterca te Argentini). Odigrao je turnir za pamćenje i osvojio svijet borbenošću i trkom, posebno u trenucima dok se Hrvatska borila u produžecima.

Mislim da možemo biti ponosni, dali smo sve od sebe i bili smo bolja ekipa veći dio utakmice. Trenutno su osjećaji malo pomiješani, ali idemo dalje, komentirao je Luka Modrić.

Ponosan sam na ovo priznanje, te se želim zahvaliti ekipi jer bez njih ne bi bilo moguće. Hvala i navijačima koji nas čine ponosnim i sretnim. Bili smo jako blizu prvog mjesta pa su osjećaji još malo pomiješani, kratko je komentirao Modrić za HRT nakon utakmice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...