Malonogometni turnir KUP Nina 2018; Odigrana dva susreta četvrtfinala, domaćin Aenona prošao na šesterce

Prvi su polufinale ninskog turnira izborili domaćin Aenona, i to boljim izvođenjem šestereca,, te ekipa Kontrol biro, koja je među osam prošla sa sve četiri pobjede na umjetnoj travi SC Dvorina. Dva preostala četvrtfinalna susreta (Generacija – Stanovi te Tin – Rupalj) sinoć su odgođeni zbog iznenadnog nevremena i jake kiše, koja je zahvatila ninsko područje.

Aenona – Hitna 5:4 na šesterce (3:3)

AENONA: Ban, Čvrljević, Viduka, Žuža, Šarić, Jurlina 1, Kapović, Ninčević, Šimurina 3. Voditelj: Frane Lipotica.
HITNA: Nonković, Ju. Bašić, Lonča 1 ag, Milin, Rogić, M. Bralić, Brkljačić, Luka Bašić 3. Voditelj: Martin Nonković.

Aenona ima zahvaliti vrataru Draženu Banu na dva obranjena šesterca (Brkljačiću i Braliću) i Ivanu Šimurini za 3:3 u samom finišu utakmice. Domaćin je u regularnom djelu ispustio vodstvo od 2:0, te su u drugom poluvremenu bili pred ispadanjem (2:3).  Ekipi Hitne sve pohvale,i poslije ovog susreta će ih toliko “boliti rame od tapšanja – šteta, bili ste stvarno dobri”.Pogotovo, jer su ninski turnir napustili bez poraza (dvije pobjede i dva neodlučena rezultata).

Kontrol biro – Sv. Mihovil  Galovac   7:4 

KONTROL BIRO: Sušić, Zanki 1, Bakić, Jurić 1, Genda 2, Fi. Anić 1, Jo. Anić 2. Voditelj: Dino Kevrić.
SV. MIHOVIL: Vrkić, R. Kovač, H. Jovančević, M. Šare, K. Torbarina 1, Pranić 3, M. Kožul, Ivandić, Brala, Stojanov. Voditelj: Dno Kovač.

Zbog čega su opravdani kandidati za biti sudionicima završnog dana, još su jednom pokazali momci okupljeni u Kontrol biro. Uopće ih nije poremetilo početno vodstvo Galovčana od 2:0, već su strpljivom i raznovrsnom igrom, najprije preokrenuli rezultat, a zatim potvrdili i sačuvali maksimalan učinak od sve četiri pobjede.

Rončević vodeći strijelac

Sa devet pogodaka “ninske topnike” predvodi Mateo Rončević iz Aenone. Od onih koji ga kroz četvrtfinalne, i susrete kroz završnicu turnira još mogu ugroziti i prestići to su: sa 7 pogodaka Josip Bašić (Kontrol biro) i Ivan Šimurina (Aenona) te Dino Škibola (Tin) sa 6 golova.
Tekst: Robert Zorić

Foto: Mate Komina

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...