Miočić pozvao Cormiera na revanš, novi prvak mu odmah odgovorio dirljivom porukom

Stipe Miočić je nakon dvije godine i niza srušenih rekorda ostao bez titule prvaka UFC-ove teške kategorije. Daniel Cormier pobijedio ga je u okršaju prvaka na UFC-u 226 nokautom u prvoj rundi.

Cormier, dosadašnji prvak poluteške kategorije, priredio je senzaciju protiv favoriziranog Miočića koji je četvrti put branio pojas i postao drugi čovjek s dva UFC-ova pojasa nakon Conora McGregora, piše Index.hr.

Nakon meča uslijedio je show u oktogonu ulaskom Brocka Lesnara koji je izazvao Cormiera, a publika je ostala uskraćena za Miočićeve prve riječi nakon borbe.

Stipe se Cormieru naklonio odmah nakon izlaska iz dvorane, a dan kasnije poslao mu je poruku na Twitteru i zatražio revanš.

“Čestitam DC-u. Nisam imao priliku reći to u kavezu, ali zaplešimo opet i odradimo revanš prije nego što odeš u mirovinu”, napisao je Stipe pa dodao:

“Hvala mojim trenerima i ekipi. Biti najveći teškaš u povijesti UFC-a je putovanje koje traje cijelu karijeru, i ne završava. Motiviraniji sam nego ikada”.

Samo sedam minuta kasnije stigao mu je odgovor od novog dvostrukog UFC-ova prvaka.

“Brate moj, bila mi je čast dijeliti kavez s tobom. Znam da ćeš se vratiti bolji nego ikad, prvače. Glavu gore i sretno s djetetom”, napisao je Cormier.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...