Mladen Grdović: “Rusi, dajte mi vizu, žurim kapetanu Modriću”

Čuo sam se s Modrićem odmah nakon utakmice i čekaju me karte. Imao sam nastup u Sloveniji, naravno da sam gledao utakmicu. Iako, moram priznati, za penale nisam imao živce, rekao je Mladen Grdović (59). Za prolazak ‘vatrenih’ navijao je iz sveg srca. Stresa i drame, kaže, nije nedostajalo, a trenutačno čeka vizu kako bi mogao ići u Rusiju na polufinalnu utakmicu, pišu 24sata.

– Okršaj protiv Engleske gledat ću u Moskvi, ipak sam ja strastveni navijač i tako to mora biti. Upravo sređujem potrebnu papirologiju i u utorak putujem za Rusiju – istaknuo je Grdović. S našim je nogometašima popularni pjevač često u kontaktu i presretan je što pjevaju baš njegove pjesme.

– Čuo sam ih kako u autobusu pjevaju ‘Nije u šoldima sve’ i to mi je jako drago. U trenucima pobjede važno je da se slavi, a još kad zapjevaju moju pjesmu, ne postoji nitko sretniji od mene. Ljudi osjete kad pjesma ima dušu – priča i dodaje:  Puno vole moje pisme, pivaju mi ‘Dalmatinac sam’, ‘Evo mene, moji ljudi’ i druge. U Moskvu putuje sa suprugom Brankicom (48) i menadžerom Ljubom, a kaže i da mu je kapetan Luka Modrić (32) rekao da ga gitara čeka.

– Luka, Subašić, Vrsaljko, Livaković… sve su to moja zadarska dica, krasni momci. Žele da im pjevam nakon utakmice pa su mi pripremili gitaru da je ne moram nositi u avionu. Sad se samo moram čuvati jer ne smijem potrošiti glasnice. Za moje dečke sve mora biti na najvišem nivou – kazao je Mladen.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...