Modrić: “Odlazak? Nemojte tražiti da sada govorim”

Luka Modrić proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva nakon što je Hrvatska u finalu izgubila od Francuske 4:2.

Modrić je na turniru zabio dva gola, pretrčao najviše kilometara i vukao je momčad do finala. Hrvatski kapetan, koji će u rujnu napuniti 33 godine pri kraju je karijere, a u njegovim godinama igrači se vrlo često opraštaju od reprezentacije. Novinare u Moskvi je zanimalo kakav će njegov status biti nakon ovog uspjeha. Modrić nije rekao da odlazi, ali ni da ostaje.

“Reprezentacija ima blistavu budućnost, ali nemojte sad od mene tražiti da ovog časa radim planove. Treba sabrati dojmove, ohladiti glave. Bit će vremena za takve razgovore kroz desetak dana. Bolje je odlučiti nakon tjedan ili deset dana nego sad nakon utakmice”, rekao je Modrić, piše Index.hr.

“Tužan sam jer smo izgubili, ali i ponosan na sve što smo napravili u Rusiji. Osjećaji su pomiješani, no sigurno kada prođe vrijeme postat ćemo svjesni kakav smo nevjerojatan uspjeh napravili, ali to je sport. Netko mora pobijediti, a to su danas bili oni. Bili smo bolja ekipa veći dio utakmice, ali su nas pokopale sitnice. I eto – Francuzi slave, a mi smo ponosni”, dodao je Modrić.

Posebno se zahvalio navijačima koji su reprezentaciju bodrili i u Rusiji i u Hrvatskoj.

“Hvala im, osjećali smo njihovu podršku tijekom cijelog turnira. Dolazile su poruke iz svih krajeva svijeta i Hrvatske. To nam je bila dodatna snaga i motiv da se ne predajemo i da guramo do kraja. Došli smo do finala, ali nismo uspjeli napraviti posljednji korak”, zaključio je hrvatski kapetan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...