Modrić uz Messija, Ronalda i Neymara; Rusi mu napravili mural u Kazanju

Kapetan hrvatske izabrane vrste Luka Modrić svrstan je uz bok najvećim nogometnim zvijezdama današnjice ne samo prema ocjenama struke i navijača već sada i muralom u Kazanju na pročelju jednog hotela. Uz Argentinca Lionela Messija, Portugalca Cristiana Ronalda i Brazilca Neymara ističe se ondje i genijalni hrvatski veznjak, piše net.hr.

U Kazanju Vatreni nisu bili

U dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva Modrić je apsolutno oduševio te je u tri od pet utakmica u koliko je nastupio za Vatrene proglašavan i najboljim pojedincem susreta. U onome što mnogi nazivaju posljednjoj prilikom generacije za dobar rezultat na velikoj pozornici Modrić blista te se nalazi i među kandidatima za Zlatnu loptu.

Inače, Hrvatska u Kazanju nije niti će igrati na ovom SP-u. Svoje su utakmice Modrić i društvo odigrali u Kalininjingradu, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu i Sočiju, a preostale dvije, polufinale i borbu za medalju, odigrat će ovisno u susretu protiv Engleske u Moskvi. Moskva je i domaćin finala, susret za treće mjesto igra se u Sankt Peterburgu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...