Ne zanimaju ih manekenke; Vatreni su ljubav našli još u školi

Nakon šest godina veze pjevačica Franka Batelić i nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka uplovili su u bračne vode. Iako je njihova veza dugovječna, većina naših reprezentativaca koji su osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu sa svojim su partnericama još od srednje škole.

Vratar Danijel Subašić i njegova djevojka Antonia Bozza u vezi su 16 godina te zajedno žive u Monte Carlu. Upoznali su se kao srednjoškolci, a iako se Antonijin otac protivio njihovoj vezi jer je Danijelov otac pravoslavac, njihova ljubav zaobišla je sve prepreke.

“Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim”, poručio je Danijel sa Svjetskog prvenstva, piše Index.hr.

U srednjoškolskim klupama započela je i ljubav Ivana Perišića i njegove supruge Josipe. I to doslovno, jer su njih dvoje sjedili u istoj klupi. Vjenčali su se 2012. godine, a u braku su dobili sina Leonarda, a potom i kćerkicu Manuelu. Trenutno žive u Italiji, gdje Ivan igra za Inter Milan.

Slobodno vrijeme koriste za putovanja, a Josipa i djeca često prate Ivana na utakmicama diljem Europe.

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel također su se upoznali kao srednjoškolci, ali u crkvi. On je bio ministrant, a ona je pjevala u zboru u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Ubrzo su prohodali, a nakon što je on zaigrao za Inter, Izabel je s njim otišla u Milano. Trenutno žive u Madridu gdje on igra za Real. U crkvi u kojoj su se upoznali lani su se vjenčali, a svadbeno slavlje nastavili su u poznatom zagrebačkom hotelu.

I Šime Vrsaljko svoju je suprugu Mateu upoznao dok su bili klinci. Prohodali su nakon srednje škole te se vjenčali, a prije mjesec dana postali su roditelji sina Bruna.

Luka Modrić svoju je Vanju upoznao na poslu, odnosno u Dinamu gdje je ona radila. Vjenčali su se 2011. godine, a svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti. Poznato je tek da imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju koja je rođena lani.

Franka i Ćorluka upoznali su se 2012. godine na Zrću. On je zbog nje prekinuo s tadašnjom djevojkom Lanom Gadžom Čermak, a iako se činilo da će to biti ljetna romansa, Franka i Vedran ozbiljno su se zaljubili. Ona se s njim preselila u Moskvu, gdje on igra za Lokomotiv, a na početku veze Ćorluka je izjavio da se nada da će svi pronaći ono što je on našao u Franki. Njihovo vjenčanje ovog vikenda u istarskim Balama mnogi nazivaju vjenčanjem godine.

Najromantičnija je priča Ivana Rakitića koji je svoju suprugu Raquel spazio u hotelskom baru. Iako je dotad samo naručio piće od nje, svom je bratu rekao da će je jednog dana oženiti. Iako je ona odbijala spoj s njim jer je nogometaš te bi uskoro mogao otići, na kraju je popustila. Vjenčali su se 2013. godine u Sevilli, a imaju dvije kćeri.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...