Nova opcija na WhatsAppu uštedjet će vam mnogo živaca

WhatsApp se dosjetio kako će stati na kraj zatrpavanju grupnih razgovora. Budući da većina korisnika koristi platformu za primanje i slanje obavijesti, uveli su opciju koja ograničava broj pošiljatelja.

WhatsApp grupni razgovori mogu biti nevjerojatno korisni – savršen alat za organiziranje društvenih događaja ili praćenje novosti s posla ili škole vaše djece. No, svi znaju da se grupe mogu brzo zatrpati i pretvoriti se u kaos. Zato WhatsApp uvodi novu opciju za grupne razgovore koja slanje poruka dopušta samo odobrenim administratorima.

Ta jednostavna promjena mnoge će grupne razgovore učiniti funkcionalnijima. WhatsApp očito zna da su grupni razgovori adut s kojim se mogu ponositi i polagano dodaje još mogućnosti. Nedavno je uveden opis grupa, kao i alati za sprječavanje neželjenog sadržaja i značajka za pregledavanje propuštenih poruka koja pokazuje korisnicima odgovore i spominjanja. Ovaj servis za slanje i primanje poruka, u vlasništvu Facebooka, tako polako postaje sve privlačniji za vrstu grupne razgovore.

Na svom su blogu napisali da ‘razlog zbog kojeg ljudi upotrebljavaju grupne razgovore je primanje važnih obavijesti i informacija, a posebno ga koriste roditelji i nastavnici u školama, članovi u pojedinim zajednica i neprofitnih organizacija. Uveli smo ovu novu postavku tako da administratori mogu bolje kontrolirati tijek razgovora’.

Da biste omogućili postavku, samo otvorite Detalje o grupi, a zatim idite na Postavke grupe pa na Šalji poruke i tu odaberite Samo admini, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...