Oproštaj od Olivera: “Zauvijek si tu u mojim mislima”

Brojni građani, dužnosnici i poznate osobe upisale su se u knjigu žalosti tijekom današnje komemoracije za Olivera Dragojevića.

“Uz tvoje sam pjesme, Olivere, odrastala, maštala veselila se i tugovala. Obilježio si moj život na toliko puno načina kao i živote sviju nas u domovini i iseljeništvu. Svojim si jedinstvenim, dalmatinskim zvukom, glasom i svojom osobnošću ujedinjavao cijelu Hrvatsku – i one ovdje i one diljem svijeta. Bio si sjajan glazbenik, ali iznad svega divan čovjek i u cijeloj smo Hrvatskoj tvoj gubitak doživjeli kao gubitak člana obitelji. Zbogom dragi Olivere! Hvala na svemu. Vječno ćeš živjeti u našim srcima”, napisala je u knjigu žalosti predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Premijer Andrej Plenković od poznatog se pjevača oprostio riječima: “U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno želim izraziti veliko poštovanje jedinstvenom hrvatskom glazbeniku Oliveru Dragojeviću. Dragi Olivere, bio si duša Hrvatske. Uz tvoje briljantne izvedbe smo rasli, živjeli, proživljavali najljepše trenutke i uživali u radosti koju si nam podario. Ostat ćeš zauvijek u mislima svih nas kao velikan hrvatske kulture i glazbe. Tvojoj obitelji želim utjehu, a svima nama ponos što smo živjeli u tvoje vrijeme.”

“Dragi moj Olivere, zauvijek si tu, u mojim mislima i grudima. Volim te, Severina i Igor Kojić”, napisala je Severina.

Od Olivera se oprostio i Toni Cetinski koji je s preminulim pjevačem snimio hit “Stari morski vuk”.

“Dragi moj Oliver, ti jako dobro znaš sve i kako će nam biti bez tebe. Nikako, ali ostaje veliki osjećaj ponosa što sam živio i puno toga učio kraj tebe i od tebe. Uvijek ćeš ostati uz mene, u mislima i poslušat ću te opet, pivat ću dok dišem i dok mogu! Voli te tvoj istarski mladi morski vuk”, napisao je Cetinski, prenosi Slobodna Dalmacija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...