Ove godine Apple uvodi nove boje iPhone uređaja?!

Ming-Chi Kuo, analitičar koji se već godinama prilično uspješno bavi predviđanjima i prikupljanjima insiderskih informacija o svemu vezanom uz Apple, ponovno je u javnost izišao s podacima koji do sada nisu bili poznati, a tiču se nove linije iPhonea. Ove jeseni Apple bi, znamo to već neko vrijeme, trebao predstaviti čak tri nova modela iPhonea, o čemu više možete pronaći ovdje (i ovdje).

Sada Kuo javlja da je doznao kako će novi iPhonei (za sada nepoznatog imena) ove godine dolaziti u mnogo više boja nego što je to bilo kod modela 7, 8 ili X. 6,5-inčni model koji će figurirati kao nasljednih iPhonea X trebao bi biti dostupan u crnoj i bijeloj boji, kao i do sada, uz dodatak nove, zlatne varijante. Ova glasina ima uporište i u činjenici da je u travnju američki regulator FCC dobio na ispitivanje jedan zlatni prototip iPhonea X čije su slike završile u medijima.

“Jeftiniji” iPhone s LCD ekranom dijagonala 6,1″ pojavit će se ove jeseni u još šarenijoj postavi: doći će, ako je vjerovati ovim Kuovim informacijama, u sivoj, bijeloj, plavoj, crvenoj i narančastoj boji, javlja Bug.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...