Ovo je pet stvari koje svi muškarci žele vidjeti na ženi

Online istraživanje web stranice Zooks pokazalo je razliku između muškaraca i žena te otkrilo što je lijepo za muškarce, a što za žene.

Iako većina misli da će muškarce osvojiti crveni ruž, za njih je prirodni izgled uvijek atraktivniji.

Naime, čak 57 posto ispitanika otkrilo je da ne preferiraju crveni ruž, a 82 posto izjavilo je kako im se više sviđaju prirodne frizure tj. raspuštena kosa nego li trendi frizure ili konjski rep.

Crvena haljina umjesto crvenog ruža

Odlučite se za boju strasti u outfitu radije nego li na usnama.

Raspuštena kosa umjesto vezanja repa

Iako je ponekad najlakše kosu svezati, jer jednostavno niste zadovoljni njezinim izgledom muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.

“Nude” izgled make-upa

Možda se zbog tehnike smokey eyes žene osjećaju više seksi no 66 posto muškaraca ne smatra svoju partnericu atraktivnijom kada nosi tamniji make-up. Većina muškaraca voli prirodniji izgled pa umjesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima izaberite sjajilo ili nude ruž te minimum šminke na licu.

Pritajena senzualnost umjesto otvorenog seksipila

Iako vlada uvriježeno mišljenje da je žena seksepilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksepil. Istraživanje je pokazalo kako je muškarcima žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu košulju. Muškarcima je to naprosto neodoljivo seksi.

Klasični izgled, a ne trendovska odjeća

Istraživanje koje je proveo Zooks otkriva da muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Izbor s kojim ne možete pogriješiti su svevremenske traperice i obična majica. Isto pravilo vrijedi i za nakit, piše Zadovoljna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...