Počeli upisi u školu nogometa svjetskih viceprvaka

Škola nogometa NK Zadar počela je s upisima djece za novu sezonu!

Najmlađi uzrasti, od 5 do 8 godina, s radom kreću u ponedjeljak, 6. kolovoza na terenima ŠC Višnjik. Treninge vodi magistar kineziologije Josip Petani, uz asistenciju kondicijske trenerice Martine Rončević.

Upisi su mogući svakoga dana, a zbog velikog zanimanja svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati telefonski na broj 091/927-9814 (trener Josip Petani) ili putem e-maila na adresi [email protected].

Istoga dana s radom počinju i djeca od 9 do 11 godina. Treninge vodi diplomirani trener nogometa Igor Škorput, a sve informacije oko upisa mogu se dobiti na broj 095/556-5285.

Sve informacije mogu se dobiti i izravno u prostorijama Kluba na stadionu Stanovi svakog dana od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, na broj telefona 023/312-792ili putem naših društvenih mreža.

Iz Škole nogometa NK Zadar proizišli su neki od najvećih svjetskih nogometaša. Prve nogometne korake tu su, između ostalih, napravili i srebrni hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković, zatim Ivan Santini, Stipe Perica, Marin Tomasov, Jurica Buljat, Tomislav Puljić, Krševan Santini te mnogi drugi igrači koji danas igraju u Prvoj HNL ili u inozemstvu, kao i neke bivše nogometne zvijezde poput Dade Prše, Saše Bjelanovića…

Obratite nam se s povjerenjem i saznajte zašto je to tako!

Osim najmlađih papalina, upisi su otvoreni i za sve ostale uzrasne kategorije, a više informacija možete pronaći na ovom linku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...