Pogledajte video zadarskih reprezentativaca s mora, kopna i zraka koji promovira naš grad i županiju

Nastavlja se intenzivna zajednička promotivna kampanja na društvenim mrežama TZ Zadarske županije i TZ grada Zadra na četiri emitivna tržišta, s posebno ciljanim širim urbanim područjima gradova u kojima igraju zadarski reprezentativci.

Poznata je činjenica kako vrhunski uspjesi sportaša u pravilu doprinose promociji zemalja iz kojih dolaze, no kod zadarskih nogometaša fokus je više nego obično okrenut ka rodnom gradu naših reprezentativaca, kojeg uporno ističu na zastavama i transparentima ne samo na ovom prvenstvu, nego već dugo vremena i putem svojih profila na društvenim mrežama te interviewa u medijima.

Kod zadarskih reprezentativaca je specifično to što njihovi fanovi, ali i šira publika koja neobavezno prati sport zna iz kojeg grada dolaze i intuitivno ih povezuju sa Zadrom, što nije slučaj s puno sportskih zvijezda. Naravno, osim što sami rado ističu svoj grad, tome su doprinijele i njihove osobne zanimljive životne priče neraskidivo vezane uz naš grad.

Modrić, el genio de Zadar

www.elcorreo.com/deportes/futbol/mundial/rusia-2018/modric-sueno-frustrado-genio-20180715190947-ntrc.html

elbernabeu.elespanol.com/articulo/futbol/ano-modric-champions-sueno-mundial/20180715075721072712.html

Subašić

www.leparisien.fr/sports/football/coupe-du-monde/coupe-du-monde-subasic-porte-un-maillot-en-hommage-a-un-ancien-coequipier-decede-05-07-2018-7808493.php

Sve to je u kombinaciji sa spektakularnim dočekom prije dva dana u marketinškom smislu izvrsna podloga za turističku promidžbu destinacije putem oglasa, fotogalerija i videa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...