Pomozite; Iz Crnog nestao Mladen Pavlinić, zadnji put viđen u kafiću u Poličniku

Prošlu subotu, 21.07.2018 godine u jutarnjim satima iz kuće u kojoj boravi kao podstanar u mjesto Crno, udaljio se Mladen Pavlinić, rođen 11. ožujka 1970. godine u mjestu Klanjec, s prebivalištem u mjestu Letovčan Tomaševečki, Klanjec.

Osoba je visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, čeone ćelavosti, ne raspolažemo saznanjima o odjeći koju što je u trenutku udaljenja nosio na sebi.

Nestanak osobe je policiji prijavljen 25. srpnja, a prema dosadašnjim rezultatima traganja raspolažemo saznanjima kako je nestali zadnji put viđen 21. srpnja u ugostiteljskom objektu u mjestu Gonji Poličnik, odakle se u večernjim satima udaljio u nepoznatom pravcu.

Ovom prilikom molimo sve građane ukoliko imaju korisna saznanja o nestaloj osobi, da jave policiji na broj 192 ili najbližoj policijskoj postaji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...