Poruka iz Zemunika: “Kiowa u formaciji broj 1 posebni pozdrav uputit će najboljem nogometašu Modriću”

Akrobatska grupa „Krila Oluje“ i letačke posade helikoptera OH-58D KiowaWarrior iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika sudjelovat će u atraktivnom programu dočeka hrvatskih reprezentativaca iz Zadra u utorak 17. srpnja 2018. u Zadru.

Uz „Krila Oluje“ koji će oko 20,30 satinapraviti pozdravni prelet iznad zadarskog mosta, za četvoricu Zadrana pozdravni prelet izvest će i 4 KioweWarrior koje će dopratiti jedrenjakna kojoj će biti reprezentativci od Pozdrava Suncu do gata zadarske Rive, a među njima Kiowa u formaciji broj 1 posebni pozdrav uputit će najboljem nogometašu svjetskog prvenstva i kapetanu „Vatrenih“ Luki Modriću, dok će preostale tri KioweWarrior također čestitati uspjeh zadarskim reprezentativcima.

Posade Kiowa pripremaju i poseban program na Forumu gdje će iz zraka na jedinstven način odaslati svoje poštovanje i čestitku za Vatrene iz Zadra kao i za sve posjetitelje dočeka zadarskih osvajača zlata i srebra.

„Čast nam je što ćemo u ime pobjedničke Hrvatske vojske nakon dočeka u Zagrebu na poseban način pozdraviti i četvoricu zadarskih reprezentativaca. Uistinu zaslužuju naše poštovanje i za njih pripremamo posebnu čestitku, iz moćnih Kiowa za moćnu i sjajnu Hrvatsku“, poručio je zapovjednik 93. zrakoplovne baze pukovnik Krešimir Ražov uoči današnjeg svečanog dočeka četvorice zadarskih „Vatrenih“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...