Prezgodna djevojka Dominika Livakovića razodjenula se u bikini i sve ostavila bez teksta

Treći golman hrvatske reprezentacije, Dominik Livaković trenutno odmara u Dubrovniku s djevojkom Helenom Matić. Osim u kulturnim znamenitostima i šetnji Starim gradom, par uživa i u morskim radostima, a tada je u prvom planu Helenina senzacionalna figura.

Naši Vatreni krajem su prošloga tjedna otišli na zaslužene godišnje odmore nakon sjajnog plasmana na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Jedan od onih koji je za ljetovanje odabrao sam jug Jadrana je Zadranin Dominik Livaković.

Livaković je već nekoliko dana u Dubrovniku sa zgodnom djevojkom Helenom Matić. Nekadašnja klizačica i stasiti vratar u vezi su gotovo godinu dana, a kako su skladan par redovito nam pokazuju putem fotografija na društvenim mrežama.

Kako se provode u Dubrovniku svima su pokazali putem Instagrama, a u moru objava istaknula se fotografija lijepe Zagrepčanke u bikiniju. Bivša sportašica pohvalila se itekako skladnom linijom dok je pozirala u trendi crnom bikiniju kada su u prvom planu bile vitke duge noge i ravan istreniran trbuh.

Inače, Helena je nekoliko utakmica SP-a pratila uživo u Rusiji gdje se na tribinama pojavila s Livakovićevom majkom Manuelom, u čijem se društvu mogla vidjeti i na jedrenjaku u Zadru tijekom spektakularnog dočeka Vatrenih, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...