OD 18:30 SATI

Prijenos utakmice Zadar – Rusija i obilježavanje godišnjice upisa na Popis svjetske baštine UNESCO večeras na Forumu

Promo/PR
Tamni način

Nakon izvrsnih nastupa i infarktne utakmice u osmini finala protiv Danske na Svjetskom nogometnom prvenstvu, reprezentacija Hrvatske, u kojoj igraju čak četiri iznimna igrača iz Zadra, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković, predvođeni kapetanom Lukom Modrićem, nastupit će u subotu 7. srpnja u četvrtini finala protiv domaćina Rusije.

Pozivamo sve ljubitelje nogometa i Hrvatske reprezentacije da dođu na Forum i na taj način prate i podrže Vatrene na putu prema svjetskom vrhu putem javnog prijenosa na velikom ekranu u 20 sati. Zabavni program za naše goste i posjetitelje na Forumu započinje ranije u poslijepodnevnim satima obilježavanjem prve godišnjice trenutka u kojem je službeno potvrđena univerzalna spomenička vrijednost našeg grada, odluke UNESCO-vog Odbora za svjetsku baštinu za uvrštenje zadarskih bedema na Popis svjetske baštine, napominju iz TZ grada.

Tim povodom će se sutra na Trgu svete Marije od 18:30 sati predstaviti hrvatska nematerijalna baština na festivalu „Svi zajedno Hrvatska naj“ u produkciji „Organizatora bez granica“. U programu će se kroz folklor, ples, glazbu i modnu etno-reviju predstaviti nematerijalna kulturna dobra upisana na nacionalnu i UNESCO-ovu listu nematerijalne svjetske baštine – od čipkarstva do umijeća izrade medičarskih proizvoda, od klapskog pjevanja i bećarca do nijemog kola.

Ulaz na sve navedeno je slobodan!

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar