Cestitka_Uskrs

Provaljeno u apartman, kuću i sobu, ukraden novac, zlatnina, novčanik, mobiteli..

Jučer poslijepodne u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 36-godišnji poljski državljanin, te u još tri apartmana kojeg koriste strani državljani (Njemačka, Italija, Austrija), odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer oko podne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 81-godišnje francuske državljanke. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Prekjučer je u Posedarju, nepoznati počinitelj iz sobe objekta u kojem su smješteni, otuđio novčanike njemačkim supružnicima ( 57- i 52-godišnjakinja). Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć kasno u Turnju, nepoznati počinitelj je otuđio drvenu brodicu i vanbrodski motor u vlasništvu 66-godišnjaka. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa srijede na četvrtak u Kalima, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 38-godišnjakinje otuđio dva mobitela i  novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U protekla tri dana  u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 70-godišnjakinje otuđio novac i zlatninu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...