u protekla tri dana

Provaljeno u apartman, kuću i sobu, ukraden novac, zlatnina, novčanik, mobiteli..

Arhiva AZD/Ilustracija

Jučer poslijepodne u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 36-godišnji poljski državljanin, te u još tri apartmana kojeg koriste strani državljani (Njemačka, Italija, Austrija), odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer oko podne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 81-godišnje francuske državljanke. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Prekjučer je u Posedarju, nepoznati počinitelj iz sobe objekta u kojem su smješteni, otuđio novčanike njemačkim supružnicima ( 57- i 52-godišnjakinja). Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć kasno u Turnju, nepoznati počinitelj je otuđio drvenu brodicu i vanbrodski motor u vlasništvu 66-godišnjaka. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa srijede na četvrtak u Kalima, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 38-godišnjakinje otuđio dva mobitela i  novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U protekla tri dana  u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 70-godišnjakinje otuđio novac i zlatninu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar