tijekom vikenda

Serija provala u Zadru; Iz pet stanova i kuće ukraden novac i zlatnina, štete iznose nekoliko desetaka tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

S četvrtka na petak u Ljubačkim Stanovima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete, suhomesnate i druge proizvode. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak prijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo (D) vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio dva prijenosna računala. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 29-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u Zadru, na Obali kneza Branimira nepoznati počinitelj je provalio u stan koji koriste dvoje australskih državljana u dobi od 58-godina te otuđio novac, te u  poslijepodnevnim satima u stan u vlasništvu 75-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i zlatninu. Sveukupna materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu u Zadru, u ulici Put špetice nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu  53-godišnjaka te otuđio razni nakit i zlatninu. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u Zadru, u  Velebitskoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu  56-godišnjaka te otuđio razni nakit i zlatninu. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 40-godišnjakinje te otuđio kozmetiku. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar