Serija provala u Zadru; Iz pet stanova i kuće ukraden novac i zlatnina, štete iznose nekoliko desetaka tisuća kuna

S četvrtka na petak u Ljubačkim Stanovima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete, suhomesnate i druge proizvode. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak prijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo (D) vlasništvu 59-godišnjaka te otuđio dva prijenosna računala. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 29-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu prijepodne u Zadru, na Obali kneza Branimira nepoznati počinitelj je provalio u stan koji koriste dvoje australskih državljana u dobi od 58-godina te otuđio novac, te u  poslijepodnevnim satima u stan u vlasništvu 75-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i zlatninu. Sveukupna materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu u Zadru, u ulici Put špetice nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu  53-godišnjaka te otuđio razni nakit i zlatninu. Materijalna šteta iznosi desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u Zadru, u  Velebitskoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu  56-godišnjaka te otuđio razni nakit i zlatninu. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 40-godišnjakinje te otuđio kozmetiku. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...