Cestitka_Uskrs

Sezona krađe; Bez torbica i novčanika ostale tri strankinje

U petak u ranojutarnjim satima u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je iz kampa otuđio električni bicikl u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Austrije, te električni bicikl u vlasništvu 55-godišnje austrijske državljanke. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

A u petak poslijepodne u autokampu u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni bicikl vlasništvo 53-godišnjeg državljanina Slovenije. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U noći s četvrtka na petak poslijepodne u Ninu, nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 66-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Zadru, u ulici Među bedemima nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u  vlasništvu 71-godišnje državljanke Danske. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sinoć u Zadru, u ulici Don Ive Prodana nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u  vlasništvu 48-godišnje državljanke Austrije, dok je u Varoškoj ulici otuđio torbicu u vlasništvu 14-godišnje državljanke Australije. Sveukupna materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...