veće materijalne štete

Sezonski kriminal; Nijemcu provaljeno u kamper, Čehu u apartman, Slovenka i Kineskinja ostale bez novca..

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Jučer je u Zadru, na Obali kneza Trpimira nepoznati počinitelj je provalio u kamper (D) u vlasništvu 51-godišnjeg državljanina Njemačke,  odakle je otuđio televizor, ipad i nakit. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u  Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 47-godišnji češki državljanin, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U proteklih tjedan dana u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 68-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz mobilne kućice u vlasništvu 59-godišnje slovenske državljanke otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 51-godišnje kineske državljanke. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar