Sezonski kriminal; Nijemcu provaljeno u kamper, Čehu u apartman, Slovenka i Kineskinja ostale bez novca..

Jučer je u Zadru, na Obali kneza Trpimira nepoznati počinitelj je provalio u kamper (D) u vlasništvu 51-godišnjeg državljanina Njemačke,  odakle je otuđio televizor, ipad i nakit. Materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u  Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 47-godišnji češki državljanin, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U proteklih tjedan dana u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 68-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz mobilne kućice u vlasništvu 59-godišnje slovenske državljanke otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer poslijepodne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je  otuđio novčanik u vlasništvu 51-godišnje kineske državljanke. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...