Sjećate se onog fotografa kojeg su naši nogometaši skoro zgazili? Ovo su njegove genijalne fotke

Nakon gola Marija Mandžukića koji je Hrvatsku u 109. minuti odveo u finale Svjetskog prvenstva naši su nogometaši, sjećate se, skoro pregazili jednog od fotografa koji je uz liniju snimao utakmicu Hrvatske i Engleske.

No, vjerojatno najbolji dio cijele priče je što AFP-ov fotograf i urednik Yuri Cortez nije zaboravio zašto je tamo pa evo, sada imamo možda najbolje fotografije ovog Svjetskog prvenstva. Dok su naši nogometaši padali po njemu, Cortez je naprosto odlučio to sve fotografirati.

Hrvatski reprezentativci su se momentalno nakon naleta na Corteza prilično zabrinuli za njegovo stanje, ali nakon što su zaključili da je dobro Domagoj Vida odlučio mu je dati pusu u čelo, a uključili su ga i u svoje slavlje.

Cortez je nakon utkamice opisao što se zapravo tamo dogodilo. Rekao je kako je baš htio promijeniti objektiv kad su igrači krenuli prema njemu. “Dolazili su mi sve bliže i bliže, sve dok me nisu gurnuli. Bila je prava ludnica. Bili su presretni. Odjednom im je postalo jasno da sam zarobljen ispod njih. Pitali su me kako sam, jedan od njih je podignuo moje naočale s poda, a drugi mi je dao pusu. U svakoj situaciji fotografiram i to sam i ovaj put napravio”, rekao je. A mi snažno sugeriramo da pogledate fotke, zbilja su senzacionalne, piše Telegraf.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...