Stipe Miočić: ”Skoro sam dobio srčani udar zbog penala protiv Danske, umalo sam otkazao meč”

Bliži nam se jedan od najluđih sportskih vikenda za hrvatske navijače. U subotu je od 20 sati rasporedu četvrtfinale Svjetskog prvenstva izmeđuHrvatske i Rusije, a od 4 ujutro kreće prijenos UFC 226 spektakla kojeg će UŽIVO prenositi na GOL.hr-u (u večernjem terminu snimka na Novoj TV), donosi dnevnik.hr.

Nisu samo uzbuđeni hrvatski navijači nego i glavna zvijezda, Stipe Miočićkoji protiv Daniela Cormiera po četvrti put brani pojas teškaškog prvaka. Svi znamo da je Stipe veliki navijač hrvatske reprezentacije, a to je dokazao i prilikom gostovanja u emisiji ”The Rich Eisen show.”

”Gledao sam utakmicu i zbog nje skoro nisam nastupio ovaj vikend. Dobio sam skoro srčani udar zbog penala”, rekao je u šali Stipe odmah nakon pitanja o njegovoj drugoj domovini.

”Imali smo penal četiri minute prije kraja. Modrić je bio sjajan, ali je promašio. Pomislio sam da ovo ne može biti sada dobro. To je bilo u produžecima. Na koncu su krenuli penali, oni su promašili, mi smo promašili. Neću ovo niti spominjati više, bio je kaos, odmah postanem emocionalan. Sada idemo na Rusiju”, prenosi Stipine riječi Fightsite.

Liječnik zabranio supruzi da ide na meč, Stipe može asistirati na porodu

Miočić je već najavio kako ga nakon spektakla protiv Cormiera čeka duža pauza od borbi. Uskoro na svijet stiže djevojčica, možda čak uoči meča u Las Vegasu.

”Ryan Marie je devet mjeseci je trudna. Nagovorio sam njezinog doktora da dođe na meč, on se prvo premišljao, ali je na kraju rekao da mora ostati kod kuće. Htio sam da on ide s njom. Ali bila je to na koncu loša ideja.”

”Plan je da mi neće reći što se događa dok sam ovdje. Saznat ću jesam li postao otac kada se vratim. Prvo je bila ljuta na mene jer sam uopće prihvatio ovaj meč u ovom terminu, ali sam joj objasnio. ‘Čekaj, čekaj…ovo radim zbog nas’. Jako sam uzbuđen zbog svega.”, otkrio je Stipe pozadinu iznenađujuće odluke da prihvati meč u ovom terminu.

Stipe još uvijek povremeno radi u vatrogasnoj službi kao medicinski tehničar. Zbog toga može i sam poroditi suprugu.

”Da, to je dobra stvar, ako se porod ranije ne dogodi. Ja to smijem jer sam medicinski tehničar, tako su mi objasnili. Bit će i doktor tamo, ali mi je rečeno da mogu pomoći u tom trenutku. Prvo sam odbacio tu ideju, ali kada mi je rekao da s obzirom na svoju profesiju mogu to učiniti, onda sam pomislio ‘pa to je fenomenalno’. Sada ne mogu dočekati.”

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...