štete od više tisuća kuna

Tijekom vikenda provaljeno u kuće, apartmane, automobile..

Arhiva AZD/Ilustracija

U petak navečer na Viru, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste 20 i 23-godišnjak, odakle je otuđio dva mobitela. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S petka na subotu u mjestu Zapužane, nepoznati počinitelj je provalio u skladišne prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio veću količinu električnog kabela. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu prijepodne u Trogirskoj ulici u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 41-godišnjaka, odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu prijepodne u Selinama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo ( D) u vlasništvu 30-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio torbu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Tribnju-Šibuljni, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo (ZD) u vlasništvu 37-godišnjaka te otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 48-godišnjaka, odakle je ručne satove zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar