Tijekom vikenda provaljeno u kuće, apartmane, automobile..

U petak navečer na Viru, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste 20 i 23-godišnjak, odakle je otuđio dva mobitela. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S petka na subotu u mjestu Zapužane, nepoznati počinitelj je provalio u skladišne prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio veću količinu električnog kabela. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu prijepodne u Trogirskoj ulici u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 41-godišnjaka, odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu prijepodne u Selinama, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo ( D) u vlasništvu 30-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio torbu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Tribnju-Šibuljni, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo (ZD) u vlasništvu 37-godišnjaka te otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Sukošanu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 48-godišnjaka, odakle je ručne satove zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...