Trebamo li se zabrinuti? Čak trojica igrača propustila su trening, među njima dva Zadrana

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom još je jedna od povijesnih utakmica. Naime, u srijedu u 20 sati u Moskvi ćemo za finale igrati protiv Engleske i kako je Mario Mandžukić najavio – ‘možemo ga igrati već danas’. No, na prvom treningu je bilo nekih izostanaka…

Iako je Mario Mandžukić izjavio da se polufinale može igrati već ‘danas’ (op.a ponedjeljak), možda ta odluka ne bi bila najmudrija.

Jer na prvom treningu po dolasku u Moskvu, jer u nedjelju su igrači dobili slobodno, na treningu nije bilo trojice igrača.

A to su – Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dejan Lovren.

Svi se sjećamo kako se Subašić previjao nakon jednog hvatanja lopte u okršaju protiv Rusa. Primio se za mišić ‘zadnje lože’. Međutim, nakon ukazane pomoći ipak je odradio ostatak dvoboja, pa i cijeli produžetak. A što tek reći o penalima… Dakle, stisnuo je zube, a i sâm je nakon dvoboja rekao da nije ni pomislio tražiti zamjenu.

U nedjelju je odradio dodatne pretrage, ali kako iz HNS-a nisu poslali nikakvu obavijest, vjerujemo da je s hrvatskom ‘jedinicom’ ipak sve u najboljem redu a da je trening propustio samo zbog predostrožnosti.

Baš kao i Dejan Lovren, koji je već propuštao treninge u Roščinu.

Najozbiljnija se čini situacija Šime Vrsaljka. On se ozlijedio u 97. minuti, a kako sada stvari stoje, puno ozbiljnije nego se očekivalo.

Niti za njega nema konkretnijih informacija, ali prema vijestima koje stižu iz kruga reprezentacije za očekivati je da bi se desni bočni reprezentacije i madridskog Atletica ipak trebao pojaviti na travnjaku Lužnjikija, piše tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...