VIDEO Subašić se rasplakao na pitanje o Hrvoju Ćustiću, nije mogao završiti presicu

Danijel Subašić prekinuo je press konferenciju u Sočiju nakon pitanja o Hrvoju Ćustiću. Rasplakao se i pokrio lice. Nije mogao završiti razgovor.

Tijekom konferencije se zezao s novinarima, ali na jedno pitanje nije znao odgovor.

Subašić se ispričao i kazao da mu je jako teško govoriti o Hrvoju.

Oprostite na suzama, jebiga. Emocije su jebena stvar. Teško je to kontrolirati, rekao je na kraju druženja s mnogobrojnim medijima koji su opkolili hrvatsku reprezentaciju u Sočiju.

Nakon tri obrane u raspucavanju protiv Danske za prolaz među osam najboljih, Subašić je zvijezda SP-a. Na najvećoj pozornici s njim je i Hrvoje Ćustić, najbolji prijatelj kojeg je izgubio na nogometnoj utakmici. Baš je on ispucao loptu nakon koje su igrač Cibalije i Ćustić na Stanovima ušli u duel. Ostatak priče je za Danijela i danas previše bolan da bi o njemu pričao. Bez Hrvoja još nije odigrao nijednu utakmicu, od Poljuda, preko Monaca, Lige prvaka i SP-a, na utakmicu ne ide bez majice s njegovim likom.

To je… Bilo je…, i tu je stao.

Ostao je uz Vidu dok nije završio.

Deseci stranih kolega Subašića su na početku izrešetali zbog penala. Tehnika kod obrane jedanaesteraca je top tema SP-a, svi golmani osim De Gee izlaze pred crtu prije šuta, a u engleskim medijima po tom pitanju oglasio se bivši sudac Graham Poll.

Bio je odlično raspoložen, sjajno je parirao stranim novinarima, sve do pitanja na koje nije imao odgovor

Suba je stigao na presicu odlično raspoložen te je objasnio:

Upozoravaju nas da budemo na liniji, je li. Ali normalno je da izađeš korak ispred, i to je to. Nije dva metra kao na Euru. Mislim da je sve regularno. Neka taj više ne priča, taj je dao tri žuta kartona na jednoj utakmici, rekao je.

Nastavio se zafrkavati s novinarima, koji su ga ozbiljno pitali što se dogodilo kada je tijekom slavlja pao na travnjak Vidi s ramena.

Što će biti, pao sam ko kruška, kazao je Danijel.

Stiglo je novo pitanje, a Suba je opet imao rutinski odgovor.

Tko će odlučiti susret? O, majke ti, evo gospodin Vida neka ga zabije, svejedno mi je. Bitno je da Hrvatska ide dalje i da narod slavi, da smo svi skupa sretni. To je najbitnije. Lijepo je kad iskočiš, lijepo je to doživjeti, ali skupa smo u ovome kad je dobro i kad je loše. Popularnost je takva, znaš kako ide, jednu utakmicu si gore, drugu si najgori. Lijepo je živjeti ove trenutke, eto, neka potraju, rekao je.

Kakve Ruse očekujete, tko je najopasniji?

Kakve Ruse očekujem… Valjda oni nas trebaju napasti, što ja znam kako će igrati, nisam im ja trener. Imaju dobre pojedince, stanu svi iza i dobro izlaze u kontru. To je to. Nama je još veći motiv što je cijeli stadion protiv nas. Imamo odgovore na sve što nas čeka, kazao je Suba.

Bilo je samo pitanje vremena tko će Subašića prvi upitati ono na što nema spremno ništa osim emocija, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...