Vrsaljko: “Kad nekoga podcijeniš, to ti se vrati. Englezi mogu na sunčanje”

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Dalićeva momčad je okrenula dramatično polufinale i u produžetku pobijedila Englesku pa će za titulu igrati u nedjelju u 17 sati u Moskvi protiv Francuske.

Engleska je povela u 5. minuti golom Kierana Trippiera, ali je Perišić izjednačio u 68., a Mario Mandžukić u 109. zabio za pobjedu. Vrsaljko je bio upitan zbog ozljede, ali je na kraju izdržao svih 120 minuta i asistirao je Perišiću za 1:1.

“Kad podcijeniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Ja uvijek kažem: Izađi na teren pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele”, rekao je Šime nakon utakmice.

“Pričalo se da ovo nije Engleska koja nabija lopte i preskače igru, ali kad smo mi krenuli u pritisak koji smo uvježbavali cijeli tjedan, onda se pokazalo da je to ipak stara Engleska. Fizički smo bili spremniji, imali smo volju i htijenje. Nakon što smo primili gol bili smo bolji i bilo je pitanje vremena kad ćemo zabiti. Ova reprezentacija ima karakter. Mi živimo jedan za drugoga i željeli smo dati 300 posto u ovoj utakmici pa da si ništa ne možemo zamjeriti. I kad imaš takav pristup i svu onu podršku iza sebe, onda pokažeš zube”, dodao je Vrsaljko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...