Vrsaljko objasnio svima zašto će se SP-u u Rusiji pamtiti dok je hrvatskog nogometa

Hrvatska uzdignutog čela odlazi iz Rusije, bez obzira na poraz 4:2 u pomalo čudnom finalu protiv Francuske, u kojem su naši imali više od igre u prvom poluvremenu, ali nisu to uspjeli kapitalizirati, piše tportal.hr.

Dokazala je Dalićeva izabrana vrsta da može igrati protiv svakog pa i svjetskih prvaka pa nije ni čudo da Šime Vrsaljko nije bio razočaran nakon susreta.

‘Igrali smo 90 minuta i ostavili srce na terenu, pa si ne možemo ništa zamjeriti. Nadam se da su svi koji vole Hrvatsku to osjetili. To je nogomet, mislim da smo napravili nešto što će se pamtiti dok je hrvatskog nogometa,’ naglasio je desni branič pa objasnio zašto:

‘Napravili smo sve da predstavimo Hrvatsku u najboljem svjetlu, od nas igrača do naših navijača. Ne samo igrom, već i svojim ponašanjem. Mislim da je to velika stvar za našu zemlju.’

Nema te osobe u domovini koja se ne slaže s Vrsaljkom, a naši reprezentativci zasluženo će dobiti doček za pamćenje u ponedjeljak, a onda i godišnji odmor koji će im sigurno dobro doći…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...