Vrsaljko: “Ovaj ću dan pamtiti dok sam živ, još nisam do kraja svjestan svega”

Šime Vrsaljko oduševljen je povijesnim dočekom u Zagrebu nakon povratka iz Rusije, gdje je Hrvatska osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu.

“Definitivno nismo očekivali ovako nešto, da će nas ovoliko ljudi bodriti. Da će nam od zračne luke do centra grada trebati više sati, mislim da je to prekrasno. Hvala ljudima što su prepoznali naš trud. Ovo je sada i više nikad u životu. Ovo ću nositi u srcu i ovaj dan pamtiti dok sam živ. Još nisam do kraja svjestan svega, moram ići malo na odmor da m se sve slegne i uživati u ovome što smo postigli. Nadam se da smo narodu priuštili zadovoljstvo i oni su nam to vratili na najbolji mogući način, rekao je Vrsaljko na trgu bana Jelačića, piše Index.hr.

Ljubav prema domovini i prema sportu. To pokazuje koliki su domoljubi, te koliko vole sport i nogomet. Velika stvar za njih i za hrvatsku domovinu. Hvala svima koji su bili tu i pored televizijskih ekrana, jer je to sve Hrvatska. Sutra idem za Zadar i idem se sa svojim Zadranima pozdraviti. Za naš narod uvijek imam vremena”, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...