Vrsaljko: “Teško nas tko može sada zaustaviti”

Hrvatska reprezentacija izborila je četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Nakon dva gola u prve četiri minute i remija 1:1 u produžecima, Hrvatska je na jedanaesterce pobijedila Dansku i prošla među osam najboljih ekipa svijeta, piše Index.hr.

U neizvjesnoj utakmici s nizom propuštenih prilika Hrvatska je u produžecima imala priliku odnijeti pobjedu s bijele točke nakon prekršaja na Anti Rebiću u stopostotnoj šansi. Udarac Luke Modrića iz penala obrano je Schmeicher, ali hrvatski kapetan zabio je u raspucavanju, a nakon tri Subašićeve obrane, Ivan Rakitić je potvrdio pobjedu.

“Znali smo da će biti takva utakmica. Hvala Bogu, vratili smo se na vrijeme i možemo biti presretni. Zaslužili smo ovu pobjedu. Ne mogu opisati riječima kako se sada osjećam”, rekao je Šime Vrsaljko.

“Kad je Luka promašio penal, svi smo osjetili prazninu u tom trenutku, ali kad smo čuli posljednji zvižduk, svi smo stali i zagrlili se. Vjerovali smo da Danijel može obraniti, kao što je i napravio. Ovo je za nas ogromna pobjeda. Sljedeća utakmica neće biti kao ova. Danci su jedna od tvrđih ekipa. Idemo se pripremiti. Teško nas tko može sada zaustaviti”, dodao je Vrsaljko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...