Will Smith oduševljen našim Subašićem: “Čudesno brani!”

Američki glumac i pjevač Will Smith, njegov kolega pjevač Nicky Jam i Kosovaka Era Istrefi napravili su pravi show na moskovskom stadionu Lužnjiki prilikom predstavljanja službenog programa finala svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Smith, Jam i Era snimili su himnu prvenstva “Live it Up” koju će u nedjelju izvesti prije finala između Hrvatske i Francuske. Posebno je bio raspoložen Smith, koji je zabavljao sve oko sebe.

Zato smo ovdje, ovo je svjetsko prvenstvo, sve je puno sjajne energije i emocija, kazao je otkrivši koji mu je najposebniji trenutak svjetskog prvenstva.

Oduševio me vratar hrvatske reprezentacije u susretu protiv Rusije. Gledao sam tu utakmicu i kada se on ozlijedio mislio sam kako Hrvatska nema šanse pobijediti. Ali on je čudesno branio, u tom trenutku sam pomislio kako to nije normalno. Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva, kazao je Smith.

Hoće li onda u finalu navijati za Hrvatsku ?

Ne, u finalu ću biti neutralan, dodao je sa smiješkom.

Priznao je kako je nogomet otkrio prije desetak godina kada je pratio utakmice sa svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Kada u Americi spomenete football onda se misli na nešto drugo. Žao mi je što sam sve ove godine bio odsjećen od radosti i emocija koje donosi nogomet. Oduševljava me ta energija. Mi Amerikanci volimo biti najbolji u svemu, ali nas nema ovdje, kazao je 49-godišnji Amerikanac poznat po brojnim filmovima kao što su Independence Day, Men in Black, Hitch, Bad Boys…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...